Men disse er generelt de mest accepterede

Written by on August 9, 2022

Fertilitet vs uddannelse

Dette er en artikel, hvor vi vil tale om kvinders uddannelse og intelligens, og hvordan det direkte relaterer mange børn, hun vil føde. Hvor det kan virke logisk, at hvis nogen er uddannet, så vil de være i stand til at forsørge en større familie, og selvom dette er sandt, får uddannede kvinder sjældent store familier.

Inden vi starter i titlen siger jeg “fertilitet”, men jeg taler ikke om evnen til at føde børn, da dette ikke er påvirket af IQ eller den enkeltes uddannelse. I stedet mener jeg, hvor mange børn kvinden sandsynligvis vil føde, ikke hvor mange børn hun kan føde.

Første gang, testen blev udført, var i begyndelsen af ​​1900-tallet, det var før, vi havde sat systemet op til at måle nogens IQ. I stedet så de på mændene, der er opført i “Hvem er hvem”, og de mænd, der var mere intelligente og der i gennemsnit havde en bedre uddannelse, var dem, der havde færre børn. Under Anden Verdenskrig lavede de en anden test og så forskellige resultater, at uddannede i gennemsnit havde en lidt større chance for at få flere børn. Men senere afviste mange videnskabsmænd dette, fordi det blev udført i et lille område og kun omfattede hvide mennesker.

Herefter blev der anvendt flere undersøgelser, som omfattede forskellige metoder, og alle delte lignende resultater. Det blev også fundet, at uddannede sorte kvinder i gennemsnit vil få færre børn end uddannede hvide kvinder. Den person, der til sidst kom ud med de tal, der er de mest accepterede i dag i forholdet mellem fertilitet og IQ, var en mand ved navn Richard Lyn’n.

Oprindeligt fokuserede disse undersøgelser på IQ, men senere i 1999 blev der foretaget en test direkte på uddannelsen af ​​et individ i stedet for intelligensen. De fandt ud af, at frafald fra gymnasiet havde flest børn (2,5 i gennemsnit), mens universitetsbørn havde det laveste (1,56).

Dette havde været en kendsgerning, der har forvirret mange mennesker, da en, der er klogere, normalt er mere succesfuld og derfor kan forsørge en større familie. Nogle af de mulige årsager er dog som følger. Når en kvinde gifter sig i en yngre alder, får hun flere børn, og i gennemsnit gifter sig uddannede kvinder senere i livet. Også uddannede kvinder overlever oftere fødsel (den enkle forklaring er, at uddannede kvinder går til lægen mere og der for lettere at spore deres babys fremskridt). Selvom dette er forvirrende, har en kvinde, der er mindre tilbøjelige til at overleve fødslen, normalt en højere fertilitetsrate. Der er også andre forklaringer, men disse er generelt de mest accepterede.

https://www.gouniversal.org/profile/watch-bullet-train-online-full-movie-4k/profile
https://www.gouniversal.org/profile/watch-dc-league-of-super-pets-online-full-movie-4k/profile
https://www.gouniversal.org/profile/watch-nope-online-full-movie-4k/profile
https://www.gouniversal.org/profile/watch-top-gun-maverick-online-full-movie-4k/profile
https://arienhost.com/fruchtbarkeit-vs-bildung/
https://biocoll.inhs.illinois.edu/portal/checklists/checklist.php?cl=16300
https://smithonline.smith.edu/mod/forum/discuss.php?d=16000
https://techplanet.today/post/este-e-um-artigo-onde-falaremos
https://koridor.tv/hedelmallisyys-vs-koulutus/
https://jpost.us/business/useita-muita-tutkimuksia/

Tagged as

Current track

Title

Artist