brasilien fodboldtrøje 74369

Written by on January 27, 2023

iran landsholdstrøje 73455

2 months ago.

manchester united træningstrøje

Pulisic sluttede med 11 mål og fem assists i alle turneringer, og Berhalter mener, at hans gennemslagskraft i England viser, at han er en “leder” – og siger, at hvis han fortsætter sin strålende form, kan han snart interessere nogle af de største klubber i verdensfodbold – bl.a. som Madrid, Barcelona eller Bayern München.

Talen om, at Mbappe skal flytte til LaLiga-giganten Madrid, er blevet intensiveret, efter at franskmanden afslørede, at han fortalte PSG, at han havde til hensigt at forlade hovedstadsklubben i starten af ​​sæsonen.

Udover kun at have vundet en af ​​deres sidste fem kampe, forbliver Los Angeles Galaxy på tredjepladsen med 25 point i Western Conference i Major League Soccer. Efter at have lidt et 4-0 nederlag mod FC Dallas i sidste uge, vender de hjem den 31. juli for at møde Portland Chile VM 2022 Landsholdstrøje Timbers i uge 16 af den regulære kampagne.

I hver af de sidste tre udgaver er de kommet ud af gruppespillet. De har også været afhængige af det interkontinentale slutspil, og endte på en femteplads i CONMEBOL-tabellen i fire af de sidste fem kvalifikationskampagner. atletico madrid trøje

NidaSisko Norge VM tröja ReubenWei

KiraRehko Østrig VM 2022 Landsholdstrøje MorrisTut


Current track

Title

Artist