Criticii îl vizează pe Foster și pe „un imperiu care a dispărut” după ce All Blacks „și-au pierdut factorul de frică”

Written by on October 20, 2022

Decizia lui Rugby din Noua Zeelandă de a-i acorda lui Ian Foster o prelungire ca antrenor pentru a-i duce pe All Blacks la Cupa Mondială din 2023 este sub lumina reflectoarelor, în vreme ce mass-media națiunii și fanii rugby-ului reflectă la cea mai proastă revenire din 2009.

All Blacks au suferit o înfrângere cu 40-25 la Paris duminică, pentru a înregistra înfrângeri consecutive, după ce s-a întors cu 29-20 în fața Irlandei cu o săptămână mai devreme. Asta înseamnă trei înfrângeri pentru anul, inclusiv înfrângerea în fața Africii de Sud în timpul Campionatului de Rugby.

Mandatul lui Foster a atras cea mai mare atenție după o performanță slabă a All Blacks.

„A fost o experiență foarte plăcută să-i urmăresc pe All Blacks jucând ca și cum cineva le-ar fi furat scenariul magic și poate chiar l-a dat opoziției”, a scris Chris Rattue în New Zealand Herald.

„Performanțele epice din Irlanda și Franța vor rămâne mult timp în memorie, victoriile lor o reflectare justă a imensei superiorități pe care au arătat-o ​​pe acele minunate terenuri europene.”

Dar, în timp ce rugby-ul pare să înflorească în acele națiuni, „rugby-ul s-a ofilit în [Noua Zeelandă] în ciuda tuturor avantajelor pe care le deține, cu un interes la un nivel incredibil de scăzut la nivel provincial și Super Rugby”, a spus Rattue.

O parte a problemei, susține el, este eșecul de a reacționa atunci când Noua Zeelandă nu a reușit să ajungă în finala Cupei Mondiale de Rugby din 2019.

Aaron Smith, Brodie Retallick (stânga) din Noua Zeelandă și colegii de echipă se uită în timpul meciului de rugby din Seria Națiunilor de Toamnă dintre Franța și Noua Zeelandă. (All Blacks, tricou alb) pe Stade de France pe 20 noiembrie 2021 în Saint-Denis, lângă Paris, Franța. (Fotografia de John Berry/Getty Images)
Aaron Smith, Brodie Retallick (stânga) din Noua Zeelandă și colegii de echipă se uită în timpul meciului de rugby din Seria Națiunilor de Toamnă dintre Franța și Noua Zeelandă. (Fotografia de John Berry/Getty Images)

„În loc să vadă prăbușirea Cupei Mondiale 2019 a All Blacks pentru ceea ce a fost, acela al unui regim de antrenori care își pierduse drumul, NZR s-a întors spre interior, așa cum a făcut întotdeauna, ignorând orice dorință populară și rămânând cu colegii săi”, a scris Rattue. .

„Aproape ca și cum s-au simțit atât de superiori, încât incredibila dezamăgire în semifinală din partea Angliei nu s-a întâmplat de fapt, încât să rupă regimul lui Steve Hansen ar fi o insultă nedreaptă la adresa marelui, dar prevăzător, antrenor.

„Așa a devenit Ian Foster, asistentul lui Hansen, antrenorul șef al All Blacks.

„Acea proastă decizie a fost produsul unui sport care își ignoră publicul și care apare în afara contactului cu oamenii și tendințele jocului. Este un imperiu care s-a moale.

„Și se întoarce să-i bântuie la mare vreme. Tactica și motivația sunt expuse. Foster este complet out-antrenat, iar echipa lui a depășit-o.

„NZR a fost cu adevărat jenat pe scena mondială de numirea Foster. Face mizerie din asta. Și nu este o surpriză.”

Rattue a spus că Foster nu a fost niciodată omul potrivit.

„A trecut foarte mult timp de când Ian Foster a fost antrenor principal și nu a avut atât de mult succes pe atunci”, a scris el.

„Cei care au făcut șantiere grele antrenorului principal în epoca actuală – în special Scott Robertson, Dave Rennie și Jamie Joseph, favoriții poporului – au fost lăsați pe margine.

„Toți meritau slujba față de Foster și toți ar fi făcut o treabă mai bună decât el. Nu am absolut nicio îndoială despre asta.”

Gregor Paul, de asemenea, în NZ Herald, a avut o evaluare cruntă a ordinii la nivel mondial al rugby-ului.

„All Blacks au vrut să încheie anul ca echipa numărul unu din lume, dar au ieșit pe Stade de France, nesigur dacă pot spune sincer că acum sunt chiar în primele cinci”, a scris el.

„Africa de Sud, Irlanda și Franța sunt echipe mai bune. Probabil că și Anglia sunt și ei, iar momentul șoc de groază este că Scoția și-ar plăcea șansele lor de a-și asigura o primă victorie împotriva All Blacks chiar acum.”

El a acceptat că „oboseala mentală și fizică care este blocată în All Blacks” din cauza circumstanțelor excepționale ale unei campanii dificile au jucat un rol și aceștia „vor reveni inevitabil mai puternici în 2022.

„Asta este modul All Blacks și oricât de dureros a fost, fără îndoială, pentru unii să-i vadă atât de zdrențuiți și liberi pentru perioade atât de lungi la Paris, probabil că nu este o reflectare adevărată a ceea ce sau cine sunt.

https://www.linkedin.com/pulse/black-adam-teljes-2022-indavideo-magyarul-go-stream4k

https://www.linkedin.com/pulse/black-adam-2022-ca%C5%82y-po-polsku-za-darmo-sub-poland-go-stream4k

https://www.linkedin.com/pulse/black-adam-2022-cel%C3%BD-online-cz-dabing-i-titulky-go-stream4k

https://www.linkedin.com/pulse/adam-%C3%AEntunecatul-2022-online-subtitrat-rom%C3%A2n%C4%83-go-stream4k

https://www.linkedin.com/pulse/gledati-black-adam-crni-2022-online-sa-prevodom-go-stream4k

https://www.linkedin.com/pulse/black-adam-2022-ing-ita-alta-definizione-go-stream4k

https://www.linkedin.com/pulse/black-adam-2022-deutsch-online-kostenlos-go-stream4k

https://www.linkedin.com/pulse/black-adam-2022-completo-portugues-gratis-go-stream4k

„Dar oricât de neglijență ar fi să te îngrijorezi prea mult de starea lor actuală ignorând circumstanțele specifice și fără precedent care i-au cerut să fie departe de casă atât de mult timp, la fel de periculos ar fi să nu realizezi că All Blacks au o serie de probleme de netăgăduit, dintre care multe par să fie prea adânc pentru a fi puse vina pe creșterea oboselii la sfârșitul unui an greu.

„Pentru a doua săptămână consecutiv, All Blacks au fost frenetici și sălbatici pentru perioade lungi. Ei și-au pierdut drumul, aparent nesiguri cine și ce sunt în acest moment.

„Planul lor de joc pare confuz – un amestec neregulat de bâzâit în spatele liniei de câștig și apoi lovituri slabe sub presiune. Ei au devenit bucătarul italian al rugby-ului mondial – aparent aruncând diverse trucuri

Tagged as

Current track

Title

Artist